Bygga altan Stockholm

Vi bygger din altan och skapar trivsel

Låt våra snickare hjälpa dig att bygga en altan med den rätta sommarkänslan! Välkommen att kontakta oss redan idag och berätta om dina behov så återkommer vi snarast med ett offertförslag. Du når oss enklast via kontaktformuläret men det går lika bra att ringa eller mejla.


bygga altan Snickare Stockholm

Ett säkert bygge utfört av utbildade snickare

Som en mångsidig, kompetent och erfaren leverantör inom byggbranschen har vi de kunskaper som krävs för att bygga en altan som lyfter din trädgård. En stund i solen på en altan är bland det trevligaste man kan tänka sig, oavsett om det handlar om en skön fikastund eller en grillfest på kvällskvisten.

Låt oss bygga din altan så att du får en gräns mellan ute och inne som dessutom skapar nya ytor om det känns lite trångt och instängt inomhus.

En altan höjer värdet på huset

Trivseln är det främsta skälet att utöka huset med en altan – men det finns även andra fördelar. Ett hus med en fräsch och trevlig altan får ett lockande intryck som höjer värdet på marknaden – ännu ett starkt argument att låta oss bygga din altan. Oavsett om du önskar ett enklare trädäck, en altan med flera nivåer eller en inglasad altan så kan vi hjälpa dig. Vi är servicemedvetna och flexibla – det går alltid bra att ställa frågor till oss under arbetets gång.

Vi bygger altan efter dina önskemål. Ett enklare trädäck eller en inglasad veranda, vi utför hela projektet med din trivsel som slutmål. 

En altan passar perfekt vid hus där marken sluttar. Den bör alltid vara försedd med ett stabilt och säkert staket så att ingen riskerar att falla, Men på ett lägre placerat trädäck finns förstås inte samma krav på säkerhet.

Bygga altan – vi är med dig hela vägen

När vi hjälper dig att bygga en altan så utför vi hela projektet från ax till limpa. Vi planerar, gör ritningar, köper in material, snickrar, bygger altanen och gör även ytbehandling om så önskas.

Vi kan även tipsa dig om hur du ska tänka när det handlar om placeringen av din altan.

Välkommen att kontakta oss idag – vi hjälper dig att bygga altan, skapa trivsel och höja värdet på ditt hus.

Låt oss skapa sommartrivsel med en ny altan