Platsbyggd Garderob

Låt en riktig snickare bygga din platsbyggda garderob!

Drömmer du om en garderob där var sak verkligen har sin plats och där varje centimeter är anpassad efter dina behov? En platsbyggd garderob är lösningen för dig - och vi hjälper dig gärna att både planera och bygga den. Genom en platsbyggd garderob så skapar du med enkelhet bättre ordning, du vet var alla dina plagg ska ligga och du kan utöver det också skapa utrymmen för annat. Här sätter din egen fantasi gränserna: vilken garderob drömmer du om?

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag. Du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan, men du kan givetvis även maila eller ringa. Vi garanterar snabb återkoppling. Dags att bygga en platsbyggd garderob och äntligen få ordning och reda i hemmet? Vi hjälper dig!


Snickare Stockholm platsbyggd garderob

Experter på finsnickeri

Vi är utbildade snickare som har lång vana av att hantera finare, interiöra snickerier. Vår styrka är att vi alltid lyssnar in på kundens behov och att vi alltid ser möjligheter. Vi kan arbeta med alla typer av material och vi ser lösningar där andra ser problem. Behöver du en platsbyggd garderob så planerar vi den tillsammans med dig. Vi arbetar nära våra kunder och skapar en kommunikation oss emellan.

Vi hjälper dig att bygga en platsbyggd garderob

Drömmer du om att skapa bättre ordning i hallen? Vill du ha en bättre översikt över alla dina kläder? Har du alltid velat haft en walk-in-closet? Vi har lång vana av att skapa originella, personliga lösningar för våra kunder och en stor del av detta handlar om att platsbyggda garderober.

Oavsett om du bor stort eller litet och oavsett hur mycket kläder du har så kan vi hjälpa dig. En platsbyggd garderob skapas helt efter dina behov och med din smak, stil och dina önskemål som mall. Vi arbetar nära dig och diskuterar gärna fram den bästa lösningen för just dig och din bostad.

Vi har alla olika behov och olika förutsättningar. Just garderober - som kommer i standardmått - skapar problem för många. Antingen tar de för mycket plats och tar över rummet - eller också är de för små och tenderar genom detta att bli väldigt röriga. Genom en platsbyggd garderob så fyller du dina behov och får en smakfull lösning som ger både funktion och en vacker estetik. Vi skapar lösningar som smälter in i din övriga inredningen och stilen i ditt hem.

Vill du ha en platsbyggd garderob och lite bättre ordning i hemmet? Kontakta oss redan idag!

 

Kontakta oss för en offert på hela bygget!