Köksrenovering Stockholm

Professionell köksrenovering 

Köket har kommit att bli en riktigt central plats i bostaden. Från att tidigare kanske ha varit en plats för en i familjen så är det numera en plats för alla. Det är i köket man samlas som familj, det är där man diskuterar hur dagen varit - och det är givetvis där man lagar all mat. 

Att en köksrenovering står överst på mångas önskelista är därför inte så konstigt, men man bör också vara medveten om att det handlar om ett väldigt komplext projekt. Vi erbjuder professionell hjälp med köksrenoveringar och kan hjälpa dig att skapa det kök du drömmer om. 


Viktigt att tänka på vid en köksrenovering 

Väljer du oss för din köksrenovering så väljer du en engagerad partner som gärna är med dig redan från början av projektet. Att planera en köksrenovering handlar om betydligt mer än att bara välja färg på köksluckorna och att välja rätt bänkskivor. 

Det handlar om att även se till att skapa ett bra arbetsflöde, att hitta en balans mellan funktion och estetik och om att välja rätt material för det, understundom, hårda slitage som ett kök utsätts för. Utöver detta så handlar det även om att hitta smarta lösningar för förvaring och belysning. 

Hur vill du att ditt kök ska se ut, vilka saker är absolut viktigast för dig - och vilka möjligheter finns givet ytan? Vi är experter på att skapa kreativa lösningar, och vi arbetar alltid nära kunden. Tillsammans hittar vi rätt layout och design för ditt kök. 

Snickare Stockholm köksrenovering

Vattenskador vanliga i kök 

Köket är tillsammans med badrummet de rum som svensken helst renoverar. Både köket och badrummet fungerar som en markör och sätter tonen för den övriga bostaden. Ett modernt, snyggt och tilltalande kök rinner över på resten av bostaden och ger gästen ett bra intryck. Dessutom handlar det om två rum där vi tillbringar mycket tid. 

Tyvärr finns även andra gemensamma nämnare mellan badrum och kök. Dessa två är de vanligaste områdena för vatten- och fuktskador. Inte sällan så handlar det om bristfälligt utförda installationer och undermåliga renoveringar. 

Samtliga i vårt team har lång vana, certifikat och en gedigen utbildning för att genomföra renoveringar i både kök och badrum. Vi ser till att skapa trygghet för dig. 

Vilken stil passar i ditt kök? 

Det finns hur många olika typer av kök som helst - och det är långt ifrån enkelt att välja rätt. Många söker det lugn som infinner sig i ett lantligt kök - andra vill ha mer moderna lösningar. 

Shakerköket har under senare år kommit att göra en grandios comeback, samtidigt som den sobra och återhållsamma skandinaviska stilen tilltalar många. Att fler och fler väljer färg i sina kök är en annan trend. Det helvita köket har börjat släppa sitt grepp till förmån för exempelvis mörkblått, murrigt grönt eller en piggare gul nyans på köksluckorna. 

Vilket kök passar dig? Vi går igenom de olika valen och hjälper dig att hitta rätt! 

Totalentreprenad - vi sköter allt från start till mål 

En fördel med att välja oss för din köksrenovering är att vi har kapacitet att ta oss an projektet från start till mål. Vi erbjuder totalentreprenad och det innebär att vi tar över ansvaret för din renovering och ser till att driva projektet i rätt riktning. 

Vårt team är vana vid att arbeta tillsammans och vi ser till att både snickare, rörmokare, elektriker och plattsättare arbetar effektivt och i synk med varandra. Totalentreprenad är en trygg lösning som ger en större säkerhet. 

Väljer du själv att anlita en massa olika hantverkare och olika firmor så tar du en risk. Hur gör du om någon blir sjuk eller inte dyker upp?

Snickare Stockholm kök materialval

Vi hjälper till att förverkliga ditt drömkök