Renovera lägenhet Stockholm

Vi renoverar din lägenhet i Stockholm

Vill du renovera din lägenhet? I så fall kan vi hjälpa dig med detta. Vi har lång vana av att renovera lägenheter och där vi alltid gör detta med fokus på att skapa en miljö som ligger i linje med kundens förväntningar.

Vi renoverar lägenheter i hela Stockholm, inklusive exklusiva områden som Täby och Östermalm.


Anlita proffs för din lägenhetsrenovering

Att renovera en lägenhet handlar dels om att arbeta effektivt och dels om att visa respekt för grannarna. Vi arbetar alltid informativt och ser till att alla är väl medvetna och införstådda med vad som ska ske - och dels så håller vi oss också till lämpliga tider på dygnet. Vi arbetar hårt, men försöker störa så lite som möjligt. 

Oavsett om du planerar att renovera en lägenhet inför en försäljning eller för att du själv ska bo i den så står vi redo att hjälpa dig! 

Renovera lägenhet - vi arbetar nära kunden

Hur vill du att din lägenhet ska se ut? Vi arbetar alltid nära dig som kund och hjälper dig att planera. Vilken stil vill du ha, ska man ändra planlösningen, vilka golv ska läggas - och hur kan man hitta den röda tråden? Oberoende av hur stort ett projekt är och hur pass omfattande renovering som ska utföras så är det viktigt att det finns en tydlig plan. 

Vi är med dig från start till mål. I och med att vi även kan erbjuda totalentreprenad så kan vi renovera din lägenhet utan mellanhänder. Vi tar över hela ansvaret för projektet och ser till att utföra ett effektivt jobb som sker till överenskommet pris och inom den tid vi har avtalat om. Vi kan givetvis även hjälpa dig med bygghandlingar och med kontakt med Byggnadsnämnden om det skulle krävas. 

Renovera sekelskifteslägenhet - viktigt med respekt 

Vissa lägenheter kräver det lilla extra. Att renovera en sekelskifteslägenhet är ett ypperligt exempel på detta. Det handlar nästan om en kulturskymning att riva ut allt ytskikt och allt material ur en sådan. I många fall kan man restaurera och bevara. Ett äldre golv kan, som exempel på detta, ofta slipas. 

Vi har lång vana av att renovera i sekelskifteslägenheter och tar oss an en sådan delikat uppgift med största fokus och omsorg. Även om det handlar om nytt material så måste det passa in i den arkitektoniska stilen. 

Samma sak gäller om vi anlitas för att renovera en exklusiv lägenhet på Östermalm eller i Täby: vi respekterar alltid arkitekturen och den inneboende skönhet som finns. Även kommande generationer ska få chansen att njuta av dessa storslagna våningar och lägenheter. 

Behöver du hjälp med lägenhetsrenoveringen? Hör av dig till oss!