Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering 

Drömmer du om ett nytt badrum? Vi har lång vana av att hjälpa privatpersoner att förvandla drömmar till verklighet genom en professionell badrumsrenovering. Oavsett om det handlar om en mindre renovering eller om ett större projekt - där exempelvis ett helt nytt badrum ska förberedas - så kan vi hjälpa dig. 

Vårt team har lång vana av att arbeta tillsammans och vi ser alltid till att planera så att både den överenskomna tidsplanen och det avtalade priset kan hållas. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte! 


Vi hjälper dig med planeringen 

Hur vill du att ditt nya badrum ska se ut? Vi är gärna med dig redan från start och hjälper dig med planeringen. I många fall kan man ta förhastade beslut vid en badrumsrenovering och välja fel material samt en planlösning som är långt ifrån optimal. 

Vi kan bidra med alternativa lösningar och med att presentera olika förslag som du sedan kan jämföra. Utöver detta så kan vi dels ta fram badrum i olika stilar och dels också visa referensbilder från tidigare projekt som kan ge dig en massa inspiration. 

Vi har all förståelse för att man vill komma igång - och bli klar - med en badrumsrenovering, men just planeringen är något som man bör lägga extra tid på. Du får bara en chans att skapa det badrum du drömt om! 

Snickare Stockholm badrumsrenovering

Badrumsrenovering - ett komplext projekt 

Får du renovera ett badrum på egen hand? Ja, så länge du inte håller på med att dra el och utföra en massa installationer så finns det inga lagliga hinder för dig att genomföra en badrumsrenovering. 

Bör du göra det? Vårt råd är att du avstår. En badrumsrenovering är ett av de mest komplexa projekt som finns. I och med att det handlar om en miljö där vatten och fukt är naturliga element så ökar också riskerna för framtida fukt- och vattenskador. 

Det är ett av de vanligaste ärenden man ser hos svenska försäkringsbolag. En badrumsrenovering sker utan kunskap - och sedan kommer en massa problem som en följd av att fuktspärrar saknas, att ventilationen är undermålig, att det saknas rätt fall mot golvbrunnen och så vidare. Du kan heller inte räkna med ersättning. Numera ställer försäkringsbolagen höga krav på både dokumentation och ett fackmannamässigt utförande. 

Totalentreprenad - vi tar hand om din badrumsrenovering

En badrumsrenovering kräver många olika hantverkare. Dels så ska en behörig elektriker sköta dragning av el och utföra installationer, dels så ska en snickare anlitas, dels en rörmokare och utöver detta så kan man även behöva en plattsättare. 

Vi erbjuder totalentreprenad och det innebär att du som beställare skjuter över hela ansvaret på oss. Vi ser till att organisera jobbet och ser till att alla hantverkare dels anlitas - och dels är på plats när de behövs. 

Totalentreprenad innebär ett effektivare och säkrare arbete då alla vet vad som ska göras och när det ska ske. Om du själv ska organisera med alla hantverkare så kan problem uppstå. Vad händer om någon blir sjuk - och vad gör du om exempelvis rörmokarens jobb drar ut på tiden? En sysslolös hantverkare är en dyr hantverkare! Totalentreprenad innebär även att vi ser till att arbetsmiljön når de krav och regler som finns. 

Goda referenser och nöjda kunder 

En badrumsrenovering kommer att kosta pengar och du som beställare ska givetvis känna dig trygg med att välja oss som partner. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vi har massor av referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med - och vi visar gärna upp referensbilder från tidigare projekt. 

Vårt företag siktar alltid på nöjda, återkommande kunder och för att detta ska ske så krävs professionella, fackmannamässigt utförda jobb till bra priser. Givetvis så är förhoppningen att även du blir en av våra nöjda kunder i framtiden och att du står redo att rekommendera oss till andra. Välkommen! 

Experter på badrum