Renovering Stockholm | Totalentreprenad

Dags för en köksrenovering eller lägenhetsrenovering?

En renovering av kök eller lägenhet har många fördelar. Dels så handlar det om att skräddarsy en lösning för just dina behov och där du direkt får ett rum som verkligen passar dig. Detta både gällande material, gällande färger och gällande funktionalitet. Dels så ger alla renoveringar ett mervärde i form av att värdet på bostaden ökar - markant.

Genom att anlita oss för din renovering så får du en trygg, erfaren och kunnig partner som har kapacitet att ta hand om hela projektet från start till mål med totalentreprenad. Vi har lång vana av både köks- och lägenhetsrenoveringar och erbjuder alltid högkvalitativa arbeten till rimliga priser. Givetvis kan du använda Rot-avdraget när du anlitar oss.

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan - med du kan givetvis även maila eller ringa oss!


Totalentreprenad - vi tar ett helhetsgrepp om din renovering

Oavsett om det handlar om en badrums- eller en köksrenovering så innebär det ett komplext arbete som måste planeras från grunden - och där valet av hantverkare är avgörande. En renovering i köket och en renovering i badrummet innebär ett ingrepp i ett rum där vatten och fukt finns naturligt. Det ökar riskerna för fuktskador - och även framtida vattenskador. Vi är ett företag som har lång vana av arbete i Våta Utrymmen och givetvis har vi också all certifiering som krävs. Utöver detta arbetar vi under försäkring.

Vi kan hjälpa dig såväl med en mindre renovering i badrummet som mer en mer omfattande sådan. Vid den senare så är totalentreprenad ett alternativ. Det innebär att du anlitar oss för hela jobbet och där vi sköter allt från starten hela vägen fram till slutbesiktningen. Det ger ett effektivare och säkrare jobb där alla inblandade följer samma plan. Inte sällan blir det även billigare. Vid en badrums- eller en köksrenovering så kan du som privatperson även använda ditt Rot-avdrag och därigenom få en skatterabatt motsvarande 30% av den totala arbetskostnaden.

Vi erbjuder ett brett utbud av hantverkstjänster

Vi åtar oss de allra flesta uppdrag inom snickeri, men vi har även stora kunskaper när det gäller el, badrum och andra byggprojekt. Har du exempelvis tankar på att renovera badrummet kan vi ta på oss totalentreprenaden och ta ansvar för hela det stora renoveringsprojektet.

Snickare Stockholm kök med elegant blandare med bänkskiva i marmor

Anlitar du  oss som totalleverantör så kan vi garantera ett tillfredsställande resultat, bästa möjliga service och mycket prisvärda tjänster.

För de tjänster som vi inte kan erbjuda direkt ur vårt eget team använder vi oss av underleverantörer med stora krav på kvalitet både vad gäller material och tjänster. Leverantörerna kan bistå med allt du som kund och vi som entreprenörer behöver till rimliga priser och givetvis utan att på något sätt tumma på kvaliteten. Givetvis övertar vi ansvaret för att koordinera projektet så att du som beställare har en enda enkelt kontaktpunkt via oss.

Professionell plattsättning 

Behöver du hjälp av en professionell plattsättare? Vi erbjuder våra tjänster vid både köks- och badrumsrenovering och du kan lita på ett rakt igenom fackmannamässigt utfört arbete av högsta kvalitet. 

Plattsättning är en svår konst där man dels måste förbereda ytan och se till att den är jämn, fin och fri från smuts. Dels så handlar det även om att man måste ha en konstnärlig ådra - och en fallenhet för matematik. Hur många plattor går åt, och hur ska man skapa det perfekta mönstret? 

Vi har lång vana och våra plattsättare är dokumenterat skickliga på att skapa miljöer som är både tilltalande för ögat och funktionella. Vi dokumenterar arbetet och ser till att du som beställare är med vid besiktningen - och att du givetvis är nöjd med det utförda jobbet. Plattsättning i vår regi sker alltid professionellt, effektivt och till det överenskomna priset. 

Anlita oss för att slipa golv 

Dags att byta golv? I många fall tas förhastade beslut i detta. Ett slitet golv är långt ifrån synonymt med att man måste ta den höga kostnad som ett nytt golv innebär. 

Vi är experter på golvslipning och kan hjälpa dig att förvandla ditt gamla golv till ett nytt sådant - för en bråkdel av kostnaden. Fördelarna med en golvslipning är många och dels så handlar det om det rent ekonomiska, men dels så handlar det även om att det ger ett bättre resultat. 

Ett nytt golv behöver tid på sig för att bli vackert. Ett äldre golv är ofta lagt med ett unikt hantverk och har en inneboende skönhet. Det har växt klart och det har hunnit få både personlighet och patina. Genom att slipa bort det översta, slitna lagret så tas skönheten fram igen. Vi genomför dammfria golvslipningar så du slipper dessutom obehaget av att hitta damm i varenda skrymsle och vrå i hemmet. 

Vi slipar alla typer av golv - och kan slipa altangolv också! - och vi gör det till riktigt bra priser. Inkluderas gör även pricken över I.et i form av en ytbehandling där golvet får en vacker yta och ett bra skydd.

Noggrannhet och känsla för detaljer

Om du anlitar oss för enbart snickerier eller någon annan av våra tjänster får du service i toppklass som präglas av stor noggrannhet och känsla för detaljer. Vi siktar alltid på att leverera ett resultat som når upp till dina högt ställda önskemål. För oss är det viktigt att du som kund inte behöver oroa dig för alla steg på vägen i bygg- eller renoveringsprojektet. Din trygghet och nöjdhet är vårt mål!

Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med vårt utförda jobb åtgärdar vi självklart det problem som uppstått. Att vända sig till oss ska vara förknippat med trygghet. Glöm heller inte bort ROT-avdraget som du kan utnyttja när du anlitar oss. 

I kombination med våra konkurrenskraftiga priser gör ROT-avdraget det mycket prisvärt att ta hjälp av professionella hantverkare i ditt renoverings- eller byggprojekt. 

Snickare Stockholm ny parkett

Måleri och bygg

Vi kan även erbjuda måleritjänster. En ommålning om är ett bra sätt att ändra helhetsintrycket av rum, dörrar, fönster, interiör eller en hel fastighet. Våra erfarna medarbetare använder uteslutande färger och verktyg av bästa klass och kan hjälpa dig att hitta den rätta färgen för just ditt projekt. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. 

Badrum & Kök

Ett fräscht, snyggt och inbjudande badrum är en av de viktigaste delarna om man vill skapa trivsel i en bostad. Ett nyrenoverat badrum kan höja värdet på din bostad rejält. När du tar hjälp av oss med badrummet lyssnar vi först på vad du vill och ser till att resultatet blir helt i din smak. Vi garanterar självklart också att tätskikt, el och VVS är säkert utförda enligt rådande branschstandard. Ett noggrant underarbete är grunden för att förebygga olika former av skador. Genom att göra rätt redan från början ser vi till att ditt badrum är i riktigt bra skick även om tio år och mer.

Behöver köket uppdateras? Inget problem! Vi har all den kompetens som behövs för att byta ut eller renovera ditt existerande kök, inklusive anslutningar för vatten och avlopp. Vi ser till att ditt kök blir perfekt in i minsta detalj och kan ordna med specialanpassade snickerier vid behov. Just köket är viktigt att hålla uppdaterat, både av hygienskäl men även för att det ska vara praktiskt och lättarbetat. Vi spenderar mycket tid i köket när vi lagar mat och äter - och har inte du också varit på en fest där alla till slut ändå står i köket? Det är något visst med ett trevligt kök där man kan laga mat, äta och bara umgås. Låt oss hjälpa dig att ge ditt kök ett lyft!

 

Behöver du en snickare som kan hjälpa till med renoveringen? Hör av dig till oss!