Nytt badrum med små medel

Om du funderar på att göra om badrummet ska du vända dig till oss. Vi har stor erfarenhet av att renovera badrum, både totalrenoveringar och detaljarbete. Vare sig du vill skapa ett badrum utifrån de senaste trenderna, hålla dig till de klassiska lösningarna, eller skapa ett badrum helt utifrån din egen smak, kan vi hjälpa dig. Bland våra anställda finns all den kompetens som behövs – snickare, våtrumstekniker, plattsättare, rörmokare och elektriker – och vi kan erbjuda totalentreprenad på alla typer av badrumsrenoveringar.

”Badrummet är ett speciellt utrymme som hela familjen utnyttjar dagligen, både för hygien och avkoppling, och badrummet ska spegla dem som använder det”

Har du ett badrum med ett fullt fungerande tätskikt och golvbrunn finns dock ingen anledning att bryta upp och göra en totalrenovering. Låt oss istället hjälpa dig att med små medel fixa det badrum du längtar efter. Badrummet är ett speciellt utrymme som hela familjen utnyttjar dagligen, både för hygien och avkoppling, och badrummet ska spegla dem som använder det.

Nya ytskikt

Vill man byta ut kakel och klinker så är det faktiskt möjligt att göra även det utan att bryta tätskiktet. Oftast kan man inte avlägsna det befintliga kaklet utan att bryta tätskiktet, utan det man får göra är att lägga nytt kakel, klinker eller mosaik på det gamla. Visst, det bygger ut en del, men faktum är att det knappt märks, och du kan sätta din personliga prägel på väggar och golv utan att behöva göra ett större ingrepp.

vitt och modernt badrum

Är det befintliga kaklet vitt eller neutralt brukar vi dock rekommendera att man behåller det och istället jobbar med accessoarer och inredning för att få spänning. Vissa kakelplattor kan till exempel målas eller täckas med plast, man kan sätta upp spegelväggar eller andra dekorationer på väggarna som skapar djup och trivsel. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa och mest ekonomiska lösningen för dig.

Design och hantverk

Vi sätter lika stort värde på design som på hantverk och teknik, en utgångspunkt som gör oss speciella och som gör att vi ständigt får goda omdömen från tidigare kunder. Vi tar oss nämligen tid till att lyssna på dina visioner, som oftast inte rör sig om tekniska detaljer, utan mer om hur du vill att badrummet ska kännas och se ut. Du ska stå för önskningarna, vi står för förverkligandet.

Vi samarbetar med experter på inredning, och utifrån dina önskemål kan vi ta fram lösningar som passar just dig. Vi kan inreda ditt badrum med stommar från kända tillverkare, eller platsbygga för att maximera ytor. Vi kan hjälpa dig att ordna med ny belysning för att göra badrummet till en plats för avkoppling. Vi vill att du ska känna att allt är möjligt, var därför inte rädd för att utmana oss och se vad vi kan hitta på!

Ner på detaljnivå

Det är i detaljerna det perfekta badrummet blir till, och därför tar vi god tid på oss att gå igenom med dig precis vad du vill ha och ger dig förslag på tekniska lösningar och design som kan passa din smak. Det gäller inte bara själva badrummet utan också accessoarer som armatur, mattor och badrumsspeglar.

All kompetens finns här

Vi har alla de certifikat gällande våtrumsarbeten, elinstallationer och plattsättning som erfordras, samt full ansvarsförsäkring. När vi utfört en badrumsrenovering hos dig får du ett kvalitetsintyg på att allt arbete utförts på fackmannamässigt sätt av behöriga yrkesmän. Detta är mycket bra att ha vid en senare försäljning och gör att värdet på din bostad blir betydligt högre. Självklart kan du använda dig av ROT-bidraget på arbetskostnaden, något som får ner slutpriset avsevärt. Vi hjälper dig med ansökningarna och drar summan från slutfakturan.

I oss har du en partner i ditt projekt som inte väjer för annorlunda lösningar eller tekniska lösningar. Kontakta oss om du vill ha referenser på tidigare jobb eller bara vill boka ett möte eller få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nya badrum!

Behöver du en snickare som kan hjälpa till med renoveringen? Hör av dig till oss!

19 Feb 2018